Active

Hosszú volt ez a hét is. Dolgoztál hétfőtől péntekig. Zsong a fejed a tennivalóktól. Ügyfelek, feladatok, megbeszélések. Számítógép, mobiltelefon. Csak a mosdóba menet álltál fel a székből, vagy amíg elsétáltál a kávé automatához. Fáj a hátad. Beállt a derekad. Merev a nyakad, a vállad. Minden porcikádban érzed a feszültséget. Ki kellene mozgatni, mielőtt újra itt a hétfő. Alaposan. Kíméletesen. És  szórakoztatóan, ha lehet. Ha eljutottál idáig az olvasásban, kedves látogató, valószínűleg neked is ismerős ez az érzés. Olvass tovább, most jön a lényeg!

A footbike un. full body workout, azaz olyan mozgásforma, amely a teljes testet átmozgatja. Elsősorban a comb-, vádli- és farizmok dolgoznak, de  edzi a hát, a váll, a mell és a kar izmait is. Minden olyan izomcsoportot és ízületet, amit az egész napos ülőmunka tétlenségre ítél.

Amellett hogy átmozgat, egyensúlyban is tart! Kiváló hatása van az idegrendszerre és a koordinációra. 

Ezen felül kíméletes. Valódi low impact workout, azaz kíméletesen terheli a szervezetet. Kíméletesen hat a szív- és érrendszerre és szuperkíméletes az ízületekhez! Bár a fordulatszám csakis rajtad múlik, egy biztos, a footbike:

Újra lendületbe hoz!