Unique

Egyedülállóan sokoldalú!

Akár város, akár vidék, egy footbike-nak nincs lehetetlen!

Beton dzsungel, szűk utcák, macskakő és magas járdaszegély? A legkisebb, VÁROSI footbike itt vannak elemében igazán! Mérete alig nagyobb egy hagyományos rollernél, így a járdán is könnyedén közlekedhetsz vele. A felfújható kerekeknek hála kényelmes, gyors, fordulékony. Legtöbbjük összecsukható, így buszra, metróra is felszállhatsz velük.  

Néha város, néha  kirándulás, néha egy kiadós edzés? Az UNIVERZÁLIS 20-as kerekű footbike minden akadályt könnyedén vesz! Bár nagyobb, mint belvárosi társai, jól működik minden útburkolaton. 10-30 km-es távolság könnyedén teljesíthető vele. Ez már edzésnek sem rossz, igaz?

A távolság, a természet szerelmese vagy? 30-50 km simán belefér? A 26-28-as kerekű TÚRA footbike-ot neked találták ki! Masszív, erős gép, amely kis energiabefektetéssel messzire repít. Kiegészítőkkel jól felpakolható, így akár több napos túrára is kiválóan alkalmas.

A sebesség az életed? Irány a VERSENY kategória! Áramvonalas, könnyű, szupergyors roller,  kifejezetten edzésekhez, versenyekhez fejlesztve. Csúcs gépek. Ha egyszer elindulsz, a határ a végtelen!

Végül, ha terepen tennéd próbára magad, egy széles kerekekkel felszerelt, magasított platójú DOWNHILL footbike-al elindulhatsz meghódíthatni a hegyeket! 

Végül, ha az igazán könnyed mozgás híve vagy, esetleg közlekedési eszköznek használod, a footbike már elektromos változatban is elérhető.

Azt hiszem éppen csak a víz alatt nem közlekednek! Bizony, hiszen a footbike: